Magyar Felnőttképző

Ismerj meg minket!

Hiszünk abban,

hogy tanulni sosem késő. A tanulás egy élethosszig tartó folyamat, amelyben mi segítséget szeretnénk nyújtani Neked. Ezért szakértőinkkel a különböző követelményszintekhez igazodó képzéseket dolgoztunk ki Neked.

Hiszünk az egyéni kompetenciafejlesztésben. Kurzusaink elvégzésével elsajátíthatod a tanulásmódszertan, a szakdolgozat írás, illetve a tudományos publikációk elkészítésének fortélyait is. A szakmaspecifikus asszertív kommunikációs tréningek és coachingok munkavégzésed hatékonyságát hivatottak növelni.

2022-ben alapított vállalkozásunk, a Magyar Felnőttképző és Tanácsadó Kft. fontosnak tartja, hogy az életben ténylegesen is hasznosítható tudást adjon át a képzéseinken résztvevőknek. Társaságunk nagy hangsúlyt fektet a minőség és igényesség kettősére.

Oktatásunk magas színvonalát több évtizedes tapasztalattal rendelkező, rangos tudományos publikációkat jegyző neves egyetemi oktatók és országosan is elismert szaktekintélyek garantálják. Folyamatosan bővülő felnőttképzési tanfolyamaink időbeosztása megengedi, hogy munkád mellett fejleszd Magad. 

Egyedileg kidolgozott, máshol nem elérhető képzéseink – mint a bűnügyi újságíró, a végrehajtási és adósságkezelési alapismeretek, és a regényíró kurzusaink – célkitűzése, hogy képzéseink résztvevői akár magánéletükben, akár munkavégzésük során ismereteikkel, újonnan elsajátított kompetenciáikkal az átlagból kitűnjenek.

A gyakorlati oktatást igénylő képzéseknél a szakmai gyakorlati helyszín megtalálásában is segítünk, így ezt a terhet levesszük a válladról.

 

Tűnj ki az átlagból!

Tanulj Nálunk és szerezz különleges,
gyakorlatias tudást!