Magyar Felnőttképző

Regényíró tanfolyam – Hogyan írjunk szórakoztató regényt?

Képzés kezdete és vége: 2024. ősz

Képzés időtartama: 30 óra

Képzés időbeosztása: Hétköznapokon keddi napokon, 18:00 – 21:00 között.

Képzés helyszíne: 1094 Budapest, Bokréta utca 31. 

Képzés ára: 199.000 Ft, amely összeg tartalmazza a képzés során felmerülő valamennyi költséget. A képzési költség két egyenlő részletben is fizethető: az első részlet a jelentkezéssel egy időben, míg a második részlet a képzés indulását követő hónap 15. napjáig teljesíthető. Az ár magában foglalja a tanfolyamot elvégzők utánkövetését is.

Tanúsítvány típusa: Az Állami Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben nyilvántartott,
bejelentett képzés alapján kiállított hivatalos tanúsítvány.

Jelentkezés feltétele: betöltött 18. életév

Jelentkezés határidő: A képzés kezdete előtt 5 nappal.

A képzés vezetője: Dr. Réti László vezető-főoktató

A képzés célja: Talán gondoltál már arra, hogy szívesen írnál egy regényt. Van egy sztorid, de fogalmad sincs, hogy fogj hozzá? Ha ez a gond, segítünk: gyere, és végezd el regényíró kurzusunkat, amely a szórakoztató regény műfajára fókuszálva vezet végig a regényírás folyamatán. Végig vesszük a krimi, a thriller, a horror, a sci-fi, a kalandregény, a romantikus és az erotikus regény jellemzőit. Beszélünk szerkezetről, történetvezetésről, karakterformálásról. Gyakorlati példák és tanácsok hangzanak el a fokozatos építkezés érdekében, hogy a tanfolyam végére rendelkezésedre álljon a saját regényed bővített szinopszisa, és a főbb karakterek jellemrajza, amellyel már nekifoghatsz az írásnak.
A kurzust Réti László vezeti, akinek az elmúlt tizenhat évben tizennyolc regénye jelent meg krimi, thriller, kalandregény, háborús- és kémregény műfajban. Az ár magában foglalja a tanfolyamot elvégzők utánkövetését az első évben, és amennyiben ezen időszak alatt elkészülnek regényükkel, annak előolvasását, és részletes bírálatát is

Itt jelentkezhetsz a képzésre!