Magyar Felnőttképző

Gyásztanácsadó és gyászcsoportvezető

Képzés kezdete és vége: 2024. augusztus 29.

Képzés időtartama: 41 óra (9×3 óra elmélet + 2×7 óra csoportos gyakorlati szupervízió)

Képzés időbeosztása: Szerdai napokon 18:00 – 21:00 között, a gyakorlati szupervízió egy hétvégén, szombat-vasárnap kerül megtartásra a képzés végén.

Képzés helyszíne: 1094 Budapest, Bokréta utca 31.

Képzés ára: 230.000 Ft, amely összeg tartalmazza a képzés során felmerülő valamennyi költséget és vizsgadíjat. A képzési költség két egyenlő részletben is fizethető, első részlet a jelentkezéssel egy időben, míg a második részlet a képzés kezdetétől számított következő hónap 15. napjáig teljesítendő. Két fő együttes jelentkezése esetén 5-5%, 3 fő együttes jelentkezése esetén 10-10% kedvezményt biztosítunk!

Tanúsítvány típusa: Az állami Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben nyilvántartott, bejelentett képzés alapján kiállított hivatalos tanúsítvány. 

Jelentkezés feltétele: betöltött 18. életév és érettségi bizonyítvány.

Jelentkezés határidő: A képzés kezdete előtt 5 nappal.

A képzés vezetője: Horváth Erika c. vezető-főoktató, coach, tréner, mediátor

A képzés célja: Tanuld meg hogyan segíthetsz embertársaidnak veszteségeik feldolgozásában egyénileg és csoportos formában egyaránt! Szerezz két képesítést egy áráért és sajátítsd el a gyásztanácsadó és a gyászcsoportvezetői küldetés stabil alapjait. Jogi, kommunikációs és pszichológiai ismeretekkel felvértezve légy Te az, akihez a legnehezebb időszakban is fordulhatnak! Tanulj többdiplomás szakemberektől és egyetemi oktatóktól!

Itt jelentkezhetsz a képzésre!