Magyar Felnőttképző

EQ-tréner

Képzés kezdete és vége: 2024. nyár

Képzés időtartama: 49 óra

Képzés időbeosztása: Szombati napokon 10:00 – 18:00 között.

Képzés helyszíne: 1094 Budapest, Bokréta utca 31.

Képzés ára: 220.000 Ft, amely összeg tartalmazza a képzés során felmerülő valamennyi költséget. A képzési költség két egyenlő részletben is fizethető, első részlet a jelentkezéssel egy időben, míg a második részlet legkésőbb a képzés kezdetét követő hónap 15. napjáig teljesíthető.

Tanúsítvány típusa: Az állami Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben nyilvántartott, bejelentett képzés alapján kiállított hivatalos tanúsítvány. 

Jelentkezés feltétele: betöltött 18. életév

Jelentkezés határidő: A képzés kezdete előtt 5 nappal.

A képzés vezetője: Dr. habil Hecker- Réz Róbert vezető- főoktató

A képzés célja: A csoportvezetői tevékenységben állók, vagy arra készülők érzelmi kompetenciáinak fejlesztése. Az érzelmi kompetenciáik fejlesztése által  a tanfolyam résztvevői alkalmassá válnak arra, hogy az általuk vezetett csoportban hatékonyabb együttműködéseket kezdeményezzenek. A képzést vezető oktató több évtizedes vezetői, oktatói, kutatói és pszichológusi tapasztalattal rendelkező szakemberként közérthető módon osztja meg a résztvevőkkel a csoportvezetői együttműködések törvényszerűségeit. Az oktató előadói stílusa nélkülözi  a szakzsargont, a gyakorlatban is alkalmazhatóvá téve az eredményes csoportbéli együttműködések lehetséges fogásait. A képzés ajánlott továbbá azoknak is, akik szakképesítésük révén érdeklődnek az érzelmi fókuszú csoport-együttműködések témaköre iránt és szeretnének arról hiteles és átfogó képet kapni.

Itt jelentkezhetsz a képzésre!