Magyar Felnőttképző

Bűnügyi újságírás

Képzés kezdete és vége: 2024. május 10.

Képzés időtartama: 64 óra (32 elmélet+32 óra gyakorlat egyéni felkészüléssel)

Képzés időbeosztása: Online előadások és gyakorlatok rugalmas időbeosztásban, valamint a képzés zárásaként 1 alkalommal személyes oktatás és zárófeladat egy hétvégi napon.

Egyéni képzési formában is elérhető!

Képzés helyszíne: 1094 Budapest, Bokréta utca 31. 

Képzés ára: 160.000 Ft, amely összeg tartalmazza a képzés során felmerülő valamennyi költséget. A képzési költség két egyenlő részletben is fizethető: az első részlet a jelentkezéssel egy időben, míg a második részlet a képzés indulását követő hónap 15. napjáig teljesíthető.

Tanúsítvány típusa: Az állami Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben nyilvántartott, bejelentett képzés alapján kiállított hivatalos tanúsítvány.

Jelentkezés feltétele: betöltött 18. életév

Jelentkezés határidő: A képzés kezdete előtt 5 nappal.

A képzés vezetője: Szilágyi Beáta kiemelt – főoktató és Szilágyi Attila kiemelt – főoktató.

A képzés célja: Az újságírónak készülő vagy már aktív újságírók bűnügyi szakterületet érintő speciális ismeretekkel történő felvértezése. A képzés során médiajogi mesterjogász és több évtizedes rendvédelmi sajtókommunikációs tapasztalattal rendelkező szakemberek osztják
meg közérthető módon a résztvevőkkel a bűnügyi újságírás során alkalmazandó eljárásrendet,
szakzsargont, valamint a nyomozóhatóságok és az újságírók eredményes és jogszerű együttműködésének lehetséges fogásait. A képzés ajánlott továbbá bárkinek, aki érdeklődik a bűnügyi újságírás témaköre iránt és szeretne arról hiteles és átfogó képet kapni.

Itt jelentkezhetsz a képzésre!