Magyar Felnőttképző

Bevezetés a regényírásba

Képzés kezdete és vége: 2024. folyamatosan, csoportlétszám megléte esetén

Képzés időtartama: 14 óra

Képzés időbeosztása: 09:00 – 16:00 között.

Képzés helyszíne: 1094 Budapest, Bokréta utca 31.

Képzés ára: 60.000 Ft, amely összeg tartalmazza a képzés során felmerülő valamennyi költséget. 

Tanúsítvány típusa: Az állami Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben nyilvántartott, bejelentett képzés alapján kiállított hivatalos tanúsítvány. 

Jelentkezés feltétele: betöltött 18. életév

Jelentkezés határidő: A képzés kezdete előtt 5 nappal.

A képzés vezetője: Dr. Réti László író, forgatókönyvíró, vezető-főoktató 

A képzés célja: Gondoltál már arra, hogy belekóstolsz a regényírásba? Hogy milyen érzés lehet először kezedbe venni saját könyvedet? Nem is olyan lehetetlen a dolog!

A 18 megjelent könyvnél járó Réti László segítségével most könnyedén bepillanthatsz egy regény megírásának kulisszatitkaiba.

Karakterépítés, szerkezet, drámai alapszituációk, jelenettervezés, praktikák, történetvezetés – csak pár szó arról, hogy miről szól a tanfolyam. 

Réti László 20 éve ír, és szívesen átadja a megszerzett tapasztalatokat, így akár éveket is megtakaríthatsz az útkeresés lerövidítésével. 

A hétvégi időpontot vidéki jelentkezőinkre tekintettel választottuk, vagy azoknak, akik a hosszabb és jóval nagyobb tananyagot érintő 10×3 órás “Regényíró tanfolyam” képzésre eddig nem tudtak eljönni. 

Azok a hallgatók, akik a hétvégi képzésen részt vesznek, 10% kedvezményt kapnak, amennyiben később jelentkeznek a 10×3 órás “Regényíró tanfolyam” képzésre is.

Itt jelentkezhetsz a képzésre!