Magyar Felnőttképző

Belpolitika-elemzési szakértő

Képzés kezdete és vége: 2024. nyár

Képzés időtartama: 30 óra (10 x 3 óra elmélet)

Képzés időbeosztása: Csütörtöki napokon 18:00 – 21:00 között.

Képzés helyszíne: 1094 Budapest, Bokréta utca 31.

Képzés ára: 180.000 Ft, amely összeg tartalmazza a képzés során felmerülő valamennyi költséget. A képzési költség két egyenlő részletben is fizethető, első részlet a jelentkezéssel egy időben, míg a második részlet legkésőbb a képzés indulását követő hónap 15. napjáig teljesíthető. FIGYELEM! Bevezető ár! Csak korlátozott ideig elérhető!

Tanúsítvány típusa: Az állami Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben nyilvántartott, bejelentett képzés alapján kiállított hivatalos tanúsítvány. 

Jelentkezés feltétele: betöltött 18. életév

Jelentkezés határidő: A képzés kezdete előtt 5 nappal.

A képzés vezetője: Kóré András Msc. vezető-főoktató, politológus

A képzés célja: Ha szeretnéd jobban megérteni milyen okai, illetve társadalmi háttere van egy-egy politikai döntésnek, ha kritikusan közelítenéd meg az ezekről szóló elemzéseket, akkor jelentkezz belpolitika-elemzési szakértő képzésünkre. Ezekről és még sok minden érdekességről lesz szó képzésünkön: választási rendszerek, pártok és pártrendszerek, egyéni választási stratégiák, választói viselkedések, összehasonlító politika- elméletek, politikai gondolkodás történetének klasszikusai, magyar politikai rendszer ismeretek. Tanulj gyakorló többdiplomás szakemberektől és egyetemi oktatóktól!

Itt jelentkezhetsz a képzésre!